DİKKAT

DİKKAT!!! Mağdur Olmamak İçin Hiçbir Kişi Yada Firmaya Ön Kapora Göndermeyiniz.

EVDE DİKİŞ NAKIŞ İŞİ

 Evde dikiş nakış işi yaptırmak isteyen firmalara ulaşmak istiyorsanız bu yazımın altına bu işle ilgili tecrübenizi ve iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz.

10 yorum:

  1. SULTANBEYLİ’de bulunan ADA tekstilde ( 0536 447 44 77 ) toplam 14 makina ve 5 elemana uygun bütün hazırlık işleri.bebek battaniyesi,mutfak önlüğü.atlet,pijama,promosyon tekstili,mama önlüğü gibi tüm kaliteli tekstil üretimi işlerinize talibiz.tanışıklıktan ticaret doğarmış önce buyrun bir kahvemizi için saygılar reyhan ayhan.
    4 adet otomatik düz
    1 adet bıçaklı
    4 adet dört ip kıstırma otomatik overlok
    1 adet beş ip overlok
    3 adet reçme
    1 adet çiftiğne
    reyhan hanım 0536 447 44 77
    selim bey 0536 263 70 06

    YanıtlaSil
  2. Ben dikiş nakış kurs hocalığı yaptım ağrı eleşkirtte oturuyorum dikiş ve nakışla alakalı her iş elimden gelir ilgilenirseniz sevinirim numaram 0507 436 93 72

    YanıtlaSil
  3. Çok iyi derecede dikiş nakış biliyorum kasnak sallama beyaziş yapıyorum istanbuldayım iş oolanağı varsa samem_1968@hotmail.com mail adresim

    YanıtlaSil
  4. merhaba dikiş ve nakış işleri yapabilirim yardımcı olursanız sevimirim b-zehra@live.com

    YanıtlaSil
  5. Dikis nakis mqkine nakisi biliyorm seviye.kksl@hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. merhaba 10 yillik terziyim kendime ait bir çok da tasarimim var evde yapabileceğim dikiş işi ariyorum ulasirsaniz sevinirim fahrunokumus@hotmail.com

    YanıtlaSil
  7. mrb<anadolu yakasında oturuyoruz.ilanla ilgileniyoruz.
    sinasitayyar@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. 10 yıl İzmir de kendi konfeksiyon atolyemizde çalıştım. Evlendikten sonra Ankara ya taşındığım için işime devam edemedim. Kendime ait overlok ve düz makinam var,makinalara çok hakimim. Batıkent te ikamet ediyorum.
    nergisss.89@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. 10 yıl İzmir de kendi konfeksiyon atolyemizde çalıştım. Evlendikten sonra Ankara ya taşındığım için işime devam edemedim. Kendime ait overlok ve düz makinam var,makinalara çok hakimim. Batıkent te ikamet ediyorum.
    nergisss.89@hotmail.com

    YanıtlaSil
  10. 10 yıl İzmir de kendi konfeksiyon atolyemizde çalıştım. Evlendikten sonra Ankara ya taşındığım için işime devam edemedim. Kendime ait overlok ve düz makinam var,makinalara çok hakimim. Batıkent te ikamet ediyorum.
    nergisss.89@hotmail.com

    YanıtlaSil